- maszynki do mięsa ("Wilki"
pozwalają na szybkie i wydajne rozdrabnianie surowców
spożywczych, takich jak mięso surowe i gotowane,
słonina, podroby, ryby, zapewniając jednocześnie wysoką
wydajność przerobu trudno osiągalną innymi metodami,
- rozdrabniarka do warzyw (urządzenie to stwarza nowe
możliwości w sztuce przygotowywania jak najlepszych
potraw. Służy do rozdrabniania wielu rodzajów produktów,
takich jak: ziemniaki, kapusta, cebula, ogórki,
marchewka, pomidory, pory, grzyby, pieprz, owoce,
orzechy, czekolada, suchy chleb, sery twarde. Maszynka
przeznaczona do stosowania w zakładach przemysłowych, w
gastronomii i przetwórstwie artykułów żywnościowych.
Umożliwia przetwarzanie dużych ilości surowca w krótkim
czasie: cięcia w plastry lub na paski, rozdrabniania
albo tarcia, ścierania, cięcia w kostkę.) |