PAG

 
 

Urządzenia Gastronomiczne i Chłodnicze. Systemy Higieny. HACCP

 

Profesjonalne urządzenia gastronomiczne i meble ze stali nierdzewnej

 
 

Strona główna / Oferta / Urządzenia gastronomiczne / Urządzenia do rozdrabniania

 

Urządzenia do rozdrabniania

kompleksowe wyposażenie kuchni i zaplecza kuchennego

 

   
Wieloczynnościowe roboty kuchenne  

Wieloczynnościowe roboty kuchenne

Wieloczynnościowe roboty kuchenne są przeznaczone do mechanizacji bardzo wielu prac kuchennych w zakładach gastronomicznych, stołówkach, restauracjach, barach i dużych gospodarstwach domowych. Podstawowe wyposażenie robotów stanowią napędy oraz przystawki różnego zastosowania, np.:

- przystawka do mielenia mięsa (służy do bardzo wydajnego mielenia wszystkich gatunków mięsa surowego i gotowanego),

- przystawka do rozdrabniania warzyw (przeznaczona do szatkowania i krojenia jarzyn takich jak: kapusta, ogórki, marchew, rzodkiewka oraz rozdrabniania poprzez ścieranie surowców takich jak ziemniaki, buraki, ser żółty, czekolada, orzechy, itp.,

- inne przystawki: do wyciskania soku, do ubijania piany i wyrabiania ciast (mieszarka/mieszak).

Rozdrabniarki  

Rozdrabniarki

- maszynki do mięsa ("Wilki" pozwalają na szybkie i wydajne rozdrabnianie surowców spożywczych, takich jak mięso surowe i gotowane, słonina, podroby, ryby, zapewniając jednocześnie wysoką wydajność przerobu trudno osiągalną innymi metodami,

- rozdrabniarka do warzyw (urządzenie to stwarza nowe możliwości w sztuce przygotowywania jak najlepszych potraw. Służy do rozdrabniania wielu rodzajów produktów, takich jak: ziemniaki, kapusta, cebula, ogórki, marchewka, pomidory, pory, grzyby, pieprz, owoce, orzechy, czekolada, suchy chleb, sery twarde. Maszynka przeznaczona do stosowania w zakładach przemysłowych, w gastronomii i przetwórstwie artykułów żywnościowych. Umożliwia przetwarzanie dużych ilości surowca w krótkim czasie: cięcia w plastry lub na paski, rozdrabniania albo tarcia, ścierania, cięcia w kostkę.)

Krajalnice i szatkowince  

Krajalnice i szatkowince

- krajalnice żywności (do cięcia na plastry lub szatkowania, do wiórkowania /np. sera/, do tarcia /np. ziemniaków/, do kostek, do listków i pasków /np. frytki/, do cięcia na plastry produktów delikatnych),

- krajalnice pieczywa,

- krajalnice do wędlin,

- szatkownice do sera.

Obieraczki  

Obieraczki

- obieraczki do ziemniaków,

- obieraczki do ziemniaków z płuczką

   

Pozostałe urządzenia i akcesoria

- wyposażenie dodatkowe wieloczynnościowych robotów kuchennych (tarcze rozdrabniające/ścierające/z nożem, pierścienie i noże tnące, sitka, zestawy do wyrobu kiełbas, itp.,

- rozwiązania specjalne.

 

^do góry^

 

Copyright © 2003-2011 phu PAG. Wszystkie prawa zastrzeżone.