PAG

 
 

Szkolenia z zakresu systemów HACCP. Szkolenia z zakresu obsługi podstawowej konserwacji urządzeń.

 

Profesjonalne urządzenia gastronomiczne i meble ze stali nierdzewnej

 
 

Strona główna / Oferta / Szkolenia

 

Szkolenia

szkolenia
 
 

Nasz firma prowadzi szkolenia w zakresie obsługi i eksploatacji urządzeń gastronomicznych oraz szkolenia dotyczące bezpieczeństwa zdrowotnego żywności.

Trenerami są doświadczeni pracownicy naukowi uczelni wyższych oraz specjaliści w poszczególnych zagadnieniach.

  • szkolenia z zakresu obsługi podstawowej konserwacji urządzeń (szkolenia odbywają się u klienta),

  • szkolenia w zakresie techniki mycia i dezynfekcji z wykorzystaniem środków higieny, systemów dozujących - szkolenia dotyczą technik mycia i dezynfekcji pomieszczeń kuchni, magazynów oraz urządzeń gastronomicznych (szkolenia odbywają się u klienta).

Każdy zakład zbiorowego żywienia jest zobowiązany do opracowania własnych wytycznych do tworzenia i wdrażania programu dobrej praktyki higienicznej, który jest wstępem do wdrożenia systemu HACCP.

 

Szkolenia z zakresu systemów HACCP:

  • podstawa systemu identyfikacji, oceny i kontroli zagrożeń istotnych dla bezpieczeństwa żywności (dla wszystkich pracowników uczestniczących w obrocie żwynością),

  • podstawowe wiadomości systemu HACCP (dla właścicieli firm, kierowników),

  • dokumentowanie systemu HACCP,

  • audytor wewnętrzny systemu HACCP.

^do góry^

 

Copyright © 2003-2011 phu PAG. Wszystkie prawa zastrzeżone.