PAG

 
 

Urządzenia dla Piekarni. Systemy Higieny. HACCP

 

Maszyny piekarnicze i meble ze stali nierdzewnej

 
 

Strona główna / Oferta / Urządzenia dla piekarni

 

 Urządzenia dla piekarni

urządzenia dla piekarni
 
 
Automaty do ciastek  

Automaty do ciastek

- produkcja drobnych wyrobów z ciasta kruchego, półkruchego i biszkoptowego.

Dozowniki wody  

Dozowniki wody

- dozowanie wody oraz mieszanie ciepłej i zimnej wody w ilościach, które gwarantują otrzymanie na wylocie wody o zadanej temperaturze.

Dzielarki ciasta  

Dzielarki ciasta

- dzielenie ciasta na porcje.

Dzielarko - zaokrąglarki (bułczarki)  

Dzielarko - zaokrąglarki (bułczarki)

- dzielenie ciasta na porcje lub dzielenie i zaokrąglanie ciasta na bułki lub pączki.

Komory i agregaty garownicze  

Komory

- komory wstępnego rozrostu / fermentacji ciasta,

- komory i agregaty garownicze.

Krajalnice pieczywa  

Krajalnice pieczywa

- automatyczne i stołowe krajalnice pieczywa.

Miesiarki spiralne  

Miesiarki spiralne

- mieszanie różnych składników w celu otrzymania ciasta piekarniczego.

Piece cyklotermiczne  

Piece cyklotermiczne

- piece w wersjach 4, 5, 6-komorowych o powierzchni wypieku od 8,5 do 32 m2.

Piece konwekcyjne  

Piece konwekcyjne / piece piekarnicze

- wypiek wyrobów cukierniczych i drobnego pieczywa; może być używany jako podstawowy piec w cukierniach i sklepach oraz jako pomocniczy w piekarniach.

Piece modułowe  

Piece modułowe

- pozwalają na zastosowanie różnych tac w różnych ilościach; bardzo szerokie możliwości wypieku różnych produktów, takich jak: chleb, bułki, ciasta, pizza, drobne produkty cukiernicze, produkty gastronomiczne.

Piece obrotowe  

Piece obrotowe

- uniwersalne piece do wszystkich rodzajów wypieków, zarówno chleba zwykłego jak i formowanego, bułek, ciast formowanych i drobnych wyrobów cukierniczych.

Przesiewacze mąki  

Przesiewacze mąki

- przesiewanie, napowietrzanie mąki oraz tarcie suchej bułki.

Rogalikarki  

Rogalikarki

- wałkowanie i zawijanie kęsów ciasta na rogaliki, paluchy, a także formowanie chleba pszennego.

Smażalniki pączków  

Smażalniki pączków

- smażenie pączków

Ubijaczki  

Ubijaczki

- do przygotowywania lekkich i ciężkich ciast, kremów, ubijania jaj, majonezu, margaryny, itp.

Wałkowarki ciasta  

Wałkowarki ciasta

- służą do rozwałkowania wszystkich rodzajów ciast.

Wydłużarki ciasta  

Wydłużarki ciasta

- dostępne z 1 lub 2 płytami dociskowymi; boczna regulacja długości ciasta.

Zaokrąglarki stożkowe  

Zaokrąglarki stożkowe

- pozwalają zaokrąglić ciasto o składzie do 50% żytniej mąki.

Zaokrąglarki taśmowe  

Zaokrąglarki taśmowe

- pozwalają zaokrąglić ciasto o składzie do 90% żytniej mąki.

Znacznikarki bułek  

Znacznikarki bułek

- służą do wyciśnięcia znaku typu kajzerka na kulkach ciasta umieszczonego na tacy po zaformowaniu na dzielarko - zaokrąglarkach.

Zmywarki i czyszczarki dla piekarni  

Zmywarki dla piekarni

- myjnie pojemników,

- zmywarki i czyszczarki blach, koszy i przyrządów.

Akcesoria, meble piekarnicze, urządzenia pomocnicze  

Akcesoria, meble piekarnicze, urządzenia pomocnicze

- stoły produkcyjne,

- stoły chłodnicze/mroźne piekarnicze, szafy chłodnicze piekarnicze,

- urządzenia załadowcze, automaty załadowcze,

- tace, formy, aparaty wsadowe, wózki,

- maszyny pakujące

Linie do produkcji pieczywa i ciastek  

Linie do produkcji pieczywa i ciastek

- automatyczna linia do produkcji chleba to kompletne rozwiązanie umożliwiające wytwarzanie różnego rodzaju chleba pszennego i pszenno-żytniego.

   

Pozostałe urządzenia

- rozwiązania specjalne.

 

^do góry^

 

Copyright © 2003-2011 phu PAG. Wszystkie prawa zastrzeżone.